Uiteindelijk gaat het niet om de jaren die tellen in je leven, maar het leven in jouw jaren.

Abraham Lincoln

Welkom bij 'Aan het stuur 2.0'

Wat fijn dat je hebt gekozen om mee te doen aan dit programma!

Laat je verrassen door wat jouw innerlijke stemmen je te vertellen hebben. Door meer creativiteit in je leven te brengen, leer je jezelf beter kennen. In deze module laat ik je alle voordelen van een creatiever leven zien.

Heel veel succes en plezier met de lessen! In de video hieronder vertel ik je, wat je de komende modules kunt verwachten.


Jij hebt een rijke binnenwereld, die het ontdekken waard is! Door te schrijven, prikkel je je zintuigen, scherp je je geheugen en geef je gebeurtenissen een plek. En dat is precies wat we in dit programma gaan doen!

Als je dit leest, zou het zomaar kunnen, dat je innerlijke saboteurs meteen van zich laten horen. Ben je wel creatief genoeg? Je gedachten toevertrouwen aan papier is tot daar aan toe, maar tekenen?? Juist daarom kan het visueel maken van je gedachten zoveel mensen snel verder brengen.

Om je creativiteit vrij te laten stromen, is het belangrijk om alert te blijven op je innerlijke saboteur. Als je zelf continu commentaar hebt op alles wat je doet, dan krijgen vrij stromende creatieve ingevingen geen enkele kans. Je merkt ze niet eens op, en wijst ze meteen af: “Wat een gek idee, dat is niet goed genoeg.”

Het belangrijkste inzicht dat je kunt krijgen als je dit programma volgt, is dat je innerlijke stem het niet altijd bij het rechte eind heeft. Dat je iets denkt, betekent nog niet dat het ook waar is. Ik ga je leren om met enige afstand naar je gedachten te kijken, zodat je erom kunt lachen. En je creatieve energie weer vrijuit kan stromen.

En creativiteit kun je oefenen! Het is bewezen dat hoe meer je creativiteit toeneemt, hoe flexibeler en vindingrijker je in het leven staat. De creativiteit in dit programma benut je vooral voor jezelf. Het gaat er niet om, hoe “goed” je iets doet. Laat je dus vooral niet afleidingen door mijn tekeningen in de training. Het is géén wedstrijd! Geef vergelijkeritus geen kans.

Kijk hieronder de video en leer wat het brengen van meer creativiteit in je leven jou kan opleveren!


Downloadmaterialen en belangrijke links uit deze les